Opplev naturen på vannene i Østmarka!

Losby besøksgård ligger ved idylliske Losby Gods og bruk i Lørenskog kommune inn til Østmarka. Besøksgården har 34 kanoer til utleie. Kanoene vi leier ut er meget stabile og lett padlet. Hver av dem leies ut med to årer, to flytevester, sittekasse til barn og kanotralle.

Det er lurt å bestille i god tid - det er stor pågang! De fleste tar med kanoen til Mønevann, 1,5 km fra gården, der det er ideelt for kanopadling.

Betingelser og sikkerhet
Når du leier kano er det du selv som har ansvaret for utstyr og sikkerhet. Vi forventer å få tilbake utstyret i samme stand som ved avhenting. Leietaker må være over 18 år, og det er påbudt med flytevest for alle om bord i kanoen. Derfor har vi gode padlevester som følger med ved utleie. Vi forventer også at at du som leietaker har de nødvendige ferdigheter for å benytte utstyret. Booking/bestilling av kanoer og utstyr gir leietaker betalingsansvar for ønsket periode. Avbestilling av kanoene må gjøres senest 48 timer før avhenting, ellers vil leietaker bli fakturert for den tiden en har leiet kanoene for. Bekreftelse på bestilling gjøres på mail til losby.besoksgard@nitor.no

Les fullstendige betingelser her.

Priser (per kano, inkludert tralle):

Pris for dagleie: 400 kr

Pris per døgn: 600 kr. 300 kr per påløpende døgn.

For mer info og bestilling, ta kontakt på telefon: 67 97 44 45, eller mail: losby.besoksgard@nitor.no