HTH - bilde

HTH

HTH Prosjektavdeling as er Norges største avdeling som leverandør av kjøkken, bad og garderober til prosjektmarkedet. Vi leverer og monterer kjøkken og er i denne prosessen avhengig av å ha en samarbeidspartner på innbæring av våre varer. Dette er en jobb som blir en del av våre kunders totale opplevelse av oss som profesjonell leverandør og dermed en meget viktig del av vår service.

Vi har siden høsten 2013 hatt et samarbeid med Nitor as og vil med dette gi en tilbakemelding om et samarbeid som fungerer utmerket og har vist seg meget vellykket for vår del. Tilbakemeldinger fra våre kunder er at Nitor opptrer hensynsfullt, samarbeider godt med alle fag som er på plassen ved levering og at det ikke oppstår skader når de utfører sin jobb på vegne av HTH. Vi har en merkbar nedgang i skader på våre produkter etter at vi startet samarbeidet med Nitor, noe som er meget viktig for oss. Når vi har behov for hjelp på våre prosjekter møter vi en bedrift som er profesjonell helt fra forespørsel til ferdig leverte produkter.

Vi vil anbefale alle som har behov for god service, pålitelig mannskap og ikke minst hyggelige samarbeidspartnere å ta en prat med Nitor for å se på mulighetene for et fremtidig samarbeid.

Ta gjerne kontakt med meg om det er ønskelig.

Med vennlig hilsen / Best regards
HTH Prosjektavdeling AS, Oslo

Kjell-Roger Fallet
Storkunde ansvarlig
kjfa@hth.no | Phone +47 22 91 40 47 | Mobile +47 90 24 19 21